VVI Objectives

Objective of Good Manners for Bihar 12th 50Marks English Prose

Objective of Good Manners for Bihar 12th 50Marks English Prose
Objective of Good Manners for Bihar 12th 50Marks English Prose

Bihar Board 12th 50Marks English Prose Section:-

Chapter Name: - Good Manners

Chapter Number: - Three

Writer: - J.C. Hill

Dear students of Bihar board of 12th class here you will get the objective of Good Manners is written by J.C.Hill. Please study this objectives carefully and a lots of marks in Bihar Board final Intermediate examination.

12th 50 Marks English objective questions for 2020 Bihar Board final intermediate examination.


1. The essay ‘Good Manners’ is written by –

Ans: - J.C.Hill

2. It takes two to speak the truth one to speak and another to hear? Who said this?

Ans: - Thoreau

3. A young man who was strong and healthy used to ignore –

Ans: - Old and weak people

4. Who felt himself on top of life?

Ans: - Two young man

5. One day the healthy young man got an attack of –

Ans: - Influenza

6. After recovering from illness, the young man could move –

Ans: - Slowly

7. How was the journey of the young man after his illness?

Ans: - Tiring

8. In a dangerous world, boys and girls ought to learn that they are –

Ans: - Fragile little things.

9. Talking money from those who have money and giving it to those who have none, means for some people –

Ans: - Socialism

10. What kind of creatures are we on the earth?

Ans: - Humble and small.

Thanks for coming on this objective questions and answers post which is for 2020 Bihar Board final intermediate examination of 12th 50Marks English.

Post a Comment

0 Comments