VVI Objectives

Objective questions of me and the Ecology Bit for BSEB 10th Students


Objective questions of me and the Ecology Bit for BSEB 10th Students
Objective questions of me and the Ecology Bit for BSEB 10th Students

Objective questions of me and the Ecology Bit for BSEB 10th Students

Me and the Ecology Bit Objective questions For BSEB 10th Students

Board: - Bihar School Examination Board

Class: - Tenth

Subject: - English

Section: - Prose

Chapter: - Second

Chapter Name: - Me and the Ecology Bit

Writer: - Joan Laxau


Objective questions of me and the Ecology Bit:-


1. What is the type of the chapter me and the Ecology Bit?

Ans: - Prose

2. What is the sub-type of the chapter me and the Ecology Bit?

Ans: - Featured Article

3. What is the main theme of this chapter?

Ans: - Preserving of Ecology

4. The chapter has been written in ……….. Form to explain the ecology.

Ans: - Dialogue


5. Who is the writer of the chapter me and the Ecology bit?

Ans: - Joan Laxau     

6. Who is used paper route to communicate to people?

Ans: - The writer

7. Who did give suggestions on ecology free of cost?

Ans: - Self the author

8. What is a compost pit?

Ans: - Compost Manure place

9. It is very a ………. work, this ecology bit.

Ans: - Boring

10. Which animal messes up with Mrs. Green’s yard?

Ans: - The dog.


11. From Mr. Johnson’s house how many blocks away was the post office?

Ans: - Two blocks.
That was all.

Post a Comment

0 Comments