VVI Objectives

50 Marks Bihar Board 12th English 25 VVI Objective Questions 2020

50 Marks Bihar Board 12th English 25 VVI Objective Questions 2020

50 Marks Bihar Board 12th English 25 VVI Objective Questions 2020

Friends today you are going to learn the 50 Marks English VVI objective questions of Bihar board for 2020 Intermediate examination.


50 Marks Bihar Board English VVI objective questions 2020

VVI objective questions 2020 of 50 Marks Bihar Board English

Important Objective questions for 2020 Bihar Board 12th Final Exam:-

1. A cow is ……. useful animal.

Ans: - An

2. ………. Ramayana is Holy Book.

Ans: - The

3. ‘With the Photographer’ is written by ……

Ans: - Stephen Leacock

4. The machines, helpful to man work by …...

Ans: - Power


5. Choose the correct meaning of the phrase ‘well off’:-

Ans: - rich

6. Choose the correct meaning of the phrase ‘in time’:-

Ans: - not late

7. He can be at the house. I don’t know. (Choose the correct option of combination)

Ans: - I don’t know whether he is at the house.

8. The weather’s condition is fine. They go for a walk. (Choose the correct option of combination)

Ans: - The weather’s condition has being fine, they go for a walk.


9. Choose the correctly spelt word:-

Terrified, Terified , Tyrified, Tirified

Ans: - Terrified

10. Children ……. follow their parents.

Ans: - should

11. Uriah Heep is the black hearted, mischievous clerk of ……..

Ans: - Mr. Wick field

12. He wears ….. Suits.

Ans: - plain


13. The water of sea must be ……. Before you have it.

Ans: - Filtered

14. He leaves the bed ….. 6 O’clock in the morning.

Ans: - At

15. He is taller than you …… two inches.

Ans: - By

16. ‘On Letter Writing’ is written by …………

Ans: - A.G. Gardiner


17. ‘Forgetting’ is written by :-

Ans: - Robert Lynd

18. People forget things because ……

Ans: - it is their habit.

19. Rupert Brooke is famous as a ……

Ans: - War Poet

20. The photographer’s studio was …….. .

Ans: - neatly arranged.


21. ‘The Lake Isle Of Innisfree’ is written by :-

Ans: - W. B. Yeats

22. Walter de la Mare is famous as a …….

Ans: - Children’s Poet

23. ‘Everyone Sang’ is a …….. Poem.

Ans: - War.

24. Which was relation between Mr. Murdstone and David.

Ans: - Stepfather


25. Who has written ‘Echo’?

Ans: - Walter Di La Mare

Thanks for coming on this Bihar Board 50 marks 12th English important objective post and I think you have learned many questions.

Post a Comment

0 Comments